CDA woedend op eigen (en vooral NIET graaiende) Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik: “Wat een flauwekul!”

E.J. Bron

Screenshot_12

(Door: Michael van der Galien)

Het CDA heeft het helemaal gehad met zijn eigen Europarlementariër, Annie Schreijer-Pierik (foto). De Twentse boerin weigert namelijk mee te doen aan wat zij het “bonnetjesgedoe” noemt: een officiële accountantsverklaring waaruit blijkt wat zij zoal doet met de inkomstenvergoeding van € 4.300,- die ze elke maand ontvangt.

Bij het CDA zijn ze helemaal klaar met Annie Schreijer-Pierik. Dit voormalig Tweede Kamerlid, en boerin uit Twente, heeft haar hand overspeeld door de door de partij verlangde accountantscontrole over onkosten te weigeren. Mevrouw de Europarlementariër vindt dat “bonnetjesgedoe” en doet daar niet aan mee. Tegelijk laat ze wel weten niet gezien te willen worden als een graaier, want dat is ze niet. Echt niet.

Lees verder>>>
DDS

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s