Koenders de Clown: Vrijheid geldt alleen als je precies doet wat zij zeggen

The Logic Free Zone

Keerpuntje erbij?

Weer een quote’tje van de clown van de PvdA:

Koenders noemt verwerpen klimaatakkoord keerpunt in relatie met VS

Kan iemand die kleuter een koekje geven?

Waarom luistert iemand nog naar deze vollidiot? Dit is dezelfde clown de toentertijd bij ook zo’n conferentie -in Kopenhagen destijds- ontwikkelingslanden probeerde af te persen: of je sluit onmiddellijk die kolencentrale of de Nederlandse ontwikkelingsbeurs gaat op de knip. Samen met die enge griezel van een Cramer, ook al zo’n foute heks. Een dictatoriale kleuter if ever there was one.

Dat klimaatakkoord was al dood toen het nog geboren moest worden

Iedereen die een paar getallen bij elkaar kan optellen weet het al lang: dat akkoord van Parijs is, was en blijft een fopspeen eerste klas. Kost een godsvermogen en doet geen ene reet aan de CO2 uitstoot. Het enige is dat tienerpapa’s als onze Jesse en zo’n clown als onze…

View original post 92 woorden meer