Jan Roos: onzinnig opengrenzenbeleid van GroenLinks is “suïcidaal”

eunmask

De lijsttrekker van VNL (VoorNederland) heeft het he-le-maal gehad met de opengrenzen multicultuur-verheerlijkende groepies van Jesse Klaver. En terecht.

Judith Sargentini. U heeft vast nog nooit van haar gehoord (ik tot vandaag ook niet), maar mevrouw is blijbkaar europarlementariër voor GroenLinks. Net als haar partijgenoten is ze een gepassioneerd voorstander van onbeperkte immigratie. Want u weet, in de ogen van GroenLinksers is Nederland niet van Nederlanders, maar van iedereen.

Onlangs zette zij deze onzin op Twitter:

Daar kun je natuurlijk al bezwaar tegen aantekenen — wat een onzin dat al die mensen mishandeld zouden worden in Libië, dat is gewoon pertinente onzin — maar een dag later maakte mevrouw de GoedMensch het nog botter:

Knettergek, natuurlijk. Onze grenzen moeten “open zijn” omdat mensen irregulier “op bootjes” naar Europa komen? Wat is dat voor logica? Het betekent alleen maar dat ze heel graag naar Europa willen verhuizen. Leuk voor ze, maar…

View original post 194 woorden meer