Islamitische aanslag in ‘open’ Londen; hulpeloze overheid, drie moslims waaronder een asielzoeker, nog een concert en ook een held

REACT

Afgelopen zaterdagavond rond tien uur werd Londen wederom het toneel van een islamitische aanslag, ditmaal met als resultaat zeven doden en vierenzeventig gewonden. De jihadi’s reden met een bus de mensenmassa in, waarop drie moslims uitstapten en op de aanwezige, weerloze mensen begonnen in te steken. Toen de politiemensen arriveerden schoten ze de drie daders dood. In de dagen na deze nieuwe aanslag komt langzaam meer aan informatie naar buiten over de daders en wat zich zoal op en rondom de Londen bridge heeft afgepeeld.

De mannen waren met messen bewapend en zijn aan de slag gegaan op de Borough Market, dit is een gebied vlak onder het centrum van Londen waar veel cafés zitten. Een plek dus waar zich, zeker omdat het ook Ramadan (de islamitische vastenperiode) is, veel ongelovigen zouden ophouden. Er is willekeurig op mensen ingestoken met grote messen. De mannen riepen ook luidkeels ‘dit is voor…

View original post 271 woorden meer