Haagse PvdA neemt afstand van partij-prominent Aboutaleb: ‘Hij is knettergek’

E.J. Bron

Screenshot_9

(Door: Maarten Brakema)

DEN HAAG – De Haagse PvdA heeft dinsdag in niet mis te verstane woorden afstand genomen van partij-prominent Ahmed Aboutaleb. De Rotterdamse burgemeester zei zaterdag dat er minder migranten moeten worden toegelaten, omdat het maatschappelijk draagvlak onder druk staat. De beide lijsttrekkerskandidaten van de PvdA in Den Haag – fractievoorzitter Martijn Balster en wethouder Rabin Baldewsingh – verwerpen dat. De favoriet, Baldewsingh, vindt zelfs dat Aboutaleb ‘knettergek’ is.

Dat zeiden de kandidaten dinsdagavond tijdens een lijsttrekkersdebat in Theater de Nieuwe Regentes in de Weimarstraat. Daar gingen beide mannen voor de eerste en enige keer met elkaar in debat. Het bleek dat ze het inhoudelijk vooral heel erg met elkaar eens zijn. Maar ook dat ze in stijl enorm verschillen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

View original post