WTF!!!: Laten we alsjeblieft stoppen met berichtgeving over aanslagen en terrorisme

E.J. Bron

Screenshot_144

(Door: Patrick van Rhijn)

Londen dit keer. Een afschuwelijke aanslag op onschuldige voorbijgangers en willekeurige feestvierders. De knal van de ene terroristische aanslag is nog niet uitgestorven of de volgende dient zich aan. Veiligheidsdiensten doen wat ze kunnen maar hebben simpelweg teveel mogelijke aanslagplegers op de radar om efficiënt te zijn. Of kan ik beter zeggen daardoor juist minder?

Feit is dat het de aanslagplegers steeds lukt om hun doel te bereiken: aandacht scoren voor hun zaak en angst, verdeeldheid en onrust zaaien. En daarom vraag ik mij hardop af of we – om te beginnen in Nederland – geen algehele nieuwsstop moeten invoeren rond terrorisme? Ik vind namelijk van wel.

Lees verder>>>
(h/t “Edjan”)
De Telegraaf

View original post