Iedereen trapt weer in de islamgeniepige praatjes van moslimextremist Aboutaleb

Aboutaleb is heus niet aan het ramadan-ijlen, die vreet ’s nachts wel bij. Aboutaleb bidt twintig (20 !!!) keer per dag. Dat betekent dat het een ultrafanatieke moslim is, eentje die volledig de doelstellingen van de islam onderschrijft. Het kan niet zijn dat hij die doelstellingen niet kent, zijn vader is imam.

DE DOELSTELLING VAN ISLAM IS OM DE HELE WERELD TE ONDERWERPEN EN ABOUTALEB ONDERSCHRIJFT DIE DOELSTELLING 100%.

De maakbaarheidsgelovigen van GeenStijl noemen hem weer eens een eindbaas, die trappen altijd in elke drol die Abou legt:

Hey, een PvdA’er met een goed idee. Ahmed Aboutaleb (eindbaas Rotterdam) vindt dat we minder asielzoekers moeten toelaten en dat we die types zeker niet door de strot van de onwillige burger moeten duwen – het vluchtelingenverdrag moet volgens hem worden herzien. Kijk de illest and realest PvdA’er eens shinen dan: ,,Het Vluchtelingenverdrag is ooit gemaakt voor die ene politiek vluchteling…

View original post 158 woorden meer