Gedaan met die ‘indrukwekkende stiltes’!

(B)logboek

London BridgeOoggetuigenverslag van de islamitische gruwel

Op amper enkele maanden tijd zijn de burgers van Groot-Brittannië tot driemaal toe het slachtoffer geworden van islamitische haat en bloeddorst. In maart werden onschuldige mensen op Westminster Bridge van de weg gemaaid door een moslim; na een muziekconcert werden honderden toeschouwers vermoord en verminkt door een moslim; en gisteren (zaterdag 3 mei) reden barbaarse moslims in op wandelaars op London Bridge, waarna ze in de uitgaansbuurt lukraak mensen neerstaken en de keel over sneden, terwijl ze Allah aanriepen. De bloemen- en kaarsenverkopers doen deze dagen gouden zaken in Engeland!

Want weer zullen ze daar zijn: de idiote en laffe vredesliedjeszangers die met een kaarsje en een bloemetje in de hand de ‘slachtoffers komen gedenken’. Weer zullen ‘geschokte’ politici en media het hebben over ‘serene bijeenkomsten en indrukwekkende stiltes’. Want kijk toch eens hoe vredelievend en geweldloos wij ons laten afslachten door de islamitische seriemoordenaars die massaal onder ons…

View original post 637 woorden meer