Trump’s breuk met Parijs klimaatakkoord redt milieubeweging

OpinieZ

President Trump’s besluit om de VS terug te trekken uit de Parijse klimaatovereenkomst is goed voor het milieu. De waarheid is dat het Parijs-akkoord alleen uit woorden bestaat en weinig daden. Om onze ecologie en onze vrijheden te beschermen hebben we minder verdragen nodig en minder overheid.

President Donald Trump zal naar verwachting de VS terugtrekken uit de Parijse klimaatovereenkomst. Milieu-activisten zouden blij moeten zijn!


Redding
Inderdaad: blij. Omdat door ’s werelds grootste economie (dat zijn wij) terug te trekken uit alweer een vormeloze en niet uitvoerbare internationale klimaatovereenkomst, heeft President Trump waarschijnlijk de milieubeweging van zichzelf gered. En nu is er ook een veel grotere kans dat miljoenen conservatieve en centrum-rechtse Amerikanen zich opnieuw kunnen aansluiten bij het milieugebeuren.

View original post 857 woorden meer