Gingrich: niet Trump maar de Obamisten plegen landverraad

Martien Pennings

Wanneer u weer eens Twan Huys of Rob Trip of Annechien Steenhuizen, of n’importe welke links-regressieve halve gare uit het zelfverheffingsneuroten-media-machtsconglomeraat hoort kakelen over die gekke fratsen van die rare Trump die alsmaar zich in rare nesten werkt, dan moet je heel goed beseffen dat zulks niet de schuld van Trump is. Er is namelijk een krankzinnige poging bezig van de Deep State in Amerika in samenwerking met het links-regressief straat-en-campus-schorem om Trump kapot te maken. Ze krijgen alsmaar niet verwerkt dat ze verloren hebben en er nu ook een ander geluid gehoord wordt dan hun reactionaire, “anti-zionistische” en nazislamofiele gelul.

Newt Gingrich was  Speaker of the House of Representatives van 1995 tot 1999. Hij legt in een recent interview met Hannity van Fox-News uit hoe idioot en gevaarlijk dit voortdurende lekken van informatie over het handelen van president Trump is. Hij vertelt over Obama en Nixon en Kennedy…

View original post 874 woorden meer