Robert Spencer, Einstein van de islamkritiek: “Theresa May is een misdadige verraadster”

Martien Pennings

Behoofddoekte Theresa May met schichtig-over-de-schouderse verradersblik. Ja, inderdaad, gewoon een evil creep.

Theresa May is een misdadige verraadster. Zoals de Engelsman het hier in de video stelt: “Onze eigen beschermers keren zich tegen ons. Omdat de mensen die hen, god betere het, de regels voorschrijven de plank helemaal mis slaan, THERESA MAY”. Hij spreekt de naam van de premier uit met de minachting die zij zo rijkelijk verdient.

( . . . . . . . . . . . . .)

En natuurlijk heeft Maymij ook verbodenhet land binnen te komen vanwege de misdaad dat ik heb gezegd: “De [islam] is een religie en een geloofsideologie die toestemming geeft om oorlog tegen ongelovigen te voeren”. Toch is dat een duidelijk en gemakkelijk aantoonbaar feit. Men zou het kunnen vergelijken met  mij te verbieden te zeggen dat mensen zuurstof nodig hebben om te leven.

Kortom, May…

View original post 84 woorden meer