De stand na vijf dagen

En andere religies dan… die vermoorden toch ook? En vergeet niet ‘Islamofobie’… is dat niet een groter probleem?
Laten we het analyseren. Laten we de score bijhouden tijdens de heiligste maand van de islam.

Sommigen suggereren, zoals onder andere het islamdraaiorgelaapje Breedveld, dat de steekpartij in Portland als een “islamofobische” aanval beschouwd moet worden. Maar helaas voor de islamknecht die zijn smoel met moslimpis insmeert was de dader ook verbaal agressief tegen christenen, en heeft in feite twee christenen doodgestoken in plaats van moslims.

“Fucking Christians, fucking Jews, fucking Muslims!” schreeuwde Christian tijdens zijn misdaad.

Van de moslimdames die door Christian verbaal zijn belaagd is verder geen woord meer van vernomen. Die zijn met hoofddoekje en al zo snel mogelijk van het strijdveld verdwenen en zijn op dit moment druk bezig met niks te vreten.

Judging from what we know, it would seem that Christian equally disdains all three of the…

View original post 102 woorden meer