Palestijnen: Diploma voor terreur

E.J. Bron

Screenshot_58

(Door: Bassam Tawil)

Palestijnen die in de Israëlische gevangenissen worden vastgehouden, “staan model voor een gevoeligheid en vormen de nationale cultuur welke een pijler is voor de oprichting van een Palestijnse staat.” Deze verheerlijking van Palestijnse gevangenen, van wie velen achter de tralies zitten voor het vermoorden van Joden, werd vorige week weergegeven door Fayez Abu Aitah, een hooggeplaatste vertegenwoordiger van president Mahmoud Abbas in zijn Fatah-factie.

Abu Aitah’s woorden van waardering voor de moordenaars van Joden kwamen tijdens een bezoek dat hij bracht aan Hatem al-Maghari, een politieagent van de Palestijnse Autoriteit (PA), die vorige week vrijkwam na het uitzitten van 17 jaar gevangenisstraf voor zijn rol bij het lynchen van de twee Israëlische reservisten die per ongeluk Ramallah binnenreden. Bij aankomst in zijn huis in de stad Rafah in het zuiden van de Gazastrook werd Al-Maghari als een held ontvangen. Honderden Palestijnen zijn sindsdien naar zijn huis…

View original post 26 woorden meer