Democratie – de grootste verliezer en zevende partij van Nederland gaat formeren

Wat een komedie. Schippers komt er niet uit en heeft nu Tjeenk Willink (PvdA) naar voren geschoven. Net in de vorige periode heeft de Kamer de koning buitenspel gezet in het formatieproces en besloten dat de kamer de informateur aanwijst, maar daar heeft Edith dikke poep aan.

Het grote probleem is dat de PVV met een lullige 20 zeteltjes de rest tot samenwerking met elkaar dwingt doordat ze allemaal de PVV uitsluiten. Punt is dat de grootste islamimporteur in de Nederlandse geschiedenis, Mark Rutte, niet openlijk toe kan geven dat hij eigenlijk Nederland net zo snel wil islamiseren als Jesse Klaver.

Tjeenk Willink is vice-voorzitter van De Raad van State, een ongekozen orgaan waar de grootste politieke misdadigers van ons land gestald worden.


Raad van State pleit vurig voor Europese Unie


Een prachtige democratie:

“Wanneer een land beheerst wordt door een bepaald soort media kan het niet langer democratisch zijn. Ook niet…

View original post 164 woorden meer