Albert Heijn voluit voor Ramadan, Vlaams Minister-President Geert Bourgeois plat op buik voor islam

REACT

De islamiseringsmachine van de elites via de leugenpers draait naar aanleiding van de Ramadan-nachtvreetmaand weer op volle toeren.  Terwijl gewone mensen met gezond verstand na de golf van moordende islamitische terreuraanslagen in naam van Allah zich correct afkeren van de duivelssekte, blijven de elites krampachtig liegen dat ‘de meeste moslims’ eigenlijk ‘gematigd’ zijn, ook al bewijst elk wetenschappelijk onderzoek dat een meerderheid van hen gevaarlijk fundamentalistisch is.  Emo-toneeltjes als ‘gezamenlijke maaltijden’, liefst met veel vrouwen en kinderen, moeten de leugen kracht bijzetten – ook al bewijzen de aan flarden gereten Europese kinderen in Nice, Brussel en Manchester alles wat er moet bewezen worden.  

Net als in het stadspark van Antwerpen werd ook in Tienen een Ramadan-nachtvreetmaal gehouden, ‘Iftar’ geheten, georganiseerd door de lokale schepen van de N-VA.  Present was Geert Bourgeois, ‘Vlaamse’ minister-president van de N-VA, die vrolijk een hoofddoekdragende vrouw de hand schudde.  Bourgeois zet zo een bewuste…

View original post 167 woorden meer