Trump, Manchester en antisemitisch stemgedrag van Nederland in de VN

Martien Pennings

Het zoveelste voortreffelijke stuk van Uri van As, dat veel meer biedt dan de kop erboven aangeeft. Hieronder een paar alinea’s uit het midden van het stuk.

Stemgedrag VN
Ook het schandalige stemgedrag van Nederland in de VN vindt journalistiek Nederland kennelijk niet politiek-correct genoeg om te vermelden en te analyseren. In het Kafkaesque VN-theater was het deze week de beurt aan de Wereldgezondheids-organisatie om Israël als het enige land ter wereld te veroordelen voor ernstige nalatigheid op het gebied van de gezondheidszorg. Een krankzinnige resolutie ontworpen door Syrië en Pakistan, geholpen door de rest van het Islamitische VN-blok. Ondanks de opzichtige leugens, het verdonkeremanen van rapporten door de VN en de ernstige waarschuwing van VS-ambassadrice Nikki Haley dat landen die aan deze anti-Israël hysterie blijven meedoen genoteerd zullen worden, stemde Nederland en het merendeel van Europa voor de resolutie.

Han ten Broeke
Na een twitter-opmerking van NIW-hoofdredactrice Esther Voet over…

View original post 83 woorden meer