Trump is kwaad over Abbas

E.J. Bron

Screenshot_50

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens het schijnbare feest van de liefde tussen de Palestijnse president Mahmoud Abbas en de Amerikaanse president Donald Trump begin mei schreef Trump op zijn Twitter-account dat hij “het een eer zou vinden president Abbas te ontmoeten”. Maar het duurde niet lang totdat minister-president Benjamin Netanyahu de leugens, die Abbas tijdens zijn ontmoeting met Trump met betrekking tot zijn bedoeling op een vrede met Israël vertelde, kon blootleggen. Kort daarna verwijderdeTrump zijn Twitter-comment om zijn woorden van respect voor Mahmoud Abbas in te trekken.

Israel Heute

View original post 214 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s