Festival Parijs – verboden voor blanken

Fenixx.org

De eerste editie van het Nyansapo Festival, dat in het weekeinde van 28 tot 30 juli wordt gehouden, wordt geadverteerd als ‘een evenement met wortels in het zwarte feminisme, activisme, en op Europese schaal’. 80 procent van het evenement is gereserveerd voor zwarte vrouwen. Daarnaast is er nog een discussiegroep over ‘Afro-worstelingen’, waarbij ook zwarte mannen aanwezig mogen zijn, en het derde gedeelte (over ‘postkoloniaal feminisme’) is toegankelijk voor iedereen. Volkskrant >>

We gaan niet alleen steeds meer ellende krijgen met de islam, aan de Afrikaanse multicultuurbrengers gaan we ook nog veel plezier beleven. Ik ben benieuwd naar de reactie van de blanke social justice warriors die nu niet aanwezig mogen zijn en hoe die dit racisme zullen bagatelliseren.

Dat de integratie van negers Afrikanen ook mislukt…

View original post 160 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s