Festival Parijs – verboden voor blanken

De eerste editie van het Nyansapo Festival, dat in het weekeinde van 28 tot 30 juli wordt gehouden, wordt geadverteerd als ‘een evenement met wortels in het zwarte feminisme, activisme, en op Europese schaal’. 80 procent van het evenement is gereserveerd voor zwarte vrouwen. Daarnaast is er nog een discussiegroep over ‘Afro-worstelingen’, waarbij ook zwarte mannen aanwezig mogen zijn, en het derde gedeelte (over ‘postkoloniaal feminisme’) is toegankelijk voor iedereen. Volkskrant >>

We gaan niet alleen steeds meer ellende krijgen met de islam, aan de Afrikaanse multicultuurbrengers gaan we ook nog veel plezier beleven. Ik ben benieuwd naar de reactie van de blanke social justice warriors die nu niet aanwezig mogen zijn en hoe die dit racisme zullen bagatelliseren.

Dat de integratie van negers Afrikanen ook mislukt…

View original post 160 woorden meer