Doodstraf? Doe maar!

OpinieZ

Doodstraf? Barbaars! Ik hoor het linkse en “verlichte” grauw al schreeuwen. Onzin natuurlijk, maar het zal er toch niet van komen. Niet in Watjesland Nederland en dat is een gemiste kans. De doodstraf voor terreurdaden is naar mijn mening een legitieme straf.

En winst voor de dader(s) van terreurdaden, tenslotte worden zij dan alsnog in hoog tempo met hun 72 schoonmoeders herenigd.

Titelfoto:Witches Gallow by Chrstphré Cæmpbëll is licensed under CC BY 2.0


Verlichtiërs
Linksigen en Verlichtiërs lijken er geen problemen mee te hebben dat kinderen door moslims worden gedood, dat vrachtwagens op mensenmenigten inrijden, dat bezoekers in een museum worden doodgeschoten of dat een terrorist lukraak op mensen insteekt met als doel er zoveel mogelijk te vermoorden. Deze terroristen moeten volgens de Helper Whiteys worden begeleid en begrepen, want het is tenslotte de schuld van het grote boze Westen dat booslims booslim zijn. En door de…

View original post 476 woorden meer