Boos? Nee, woedend!

Fenixx.org

Door: Andrea Walraven-Thissen

De laatste dagen is er veel geschreven en gezegd rond de aanslag in Manchester. Meningen, (eigen)wijsheden….ik houd me niet bezig met de oorzaken van wat er gebeurde. Ik werk als er gevolgen zijn. Ik schrok van diverse statements van opiniemakers, die de bijeenkomsten van mensen in Manchester interpreteerden als “de mensen reageren gelaten”. Iemand schreef zelfs dat de mensen die samen op een plein spontaan zongen massaal “hun angst en woede aan het onderdrukken waren”. Wat een enorm verkeerde constatering; alle reacties, dus zeker ook woede en agressie komen voorbij. Ik zal een paar voorbeelden geven in de tweede helft van dit stukje.

Lees verder:

https://www.linkedin.com/pulse/boos-nee-woedend-andrea-walraven-thissen

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s