Bizar

In het AD en andere nieuwsmedia komt een zekere Hans van Soest aan het woord over de Kabinetsformatie.

Nou ja, ik vind het best, maar er wordt bij verteld dat hij “chef Parlement” is, waarschijnlijk om zijn mening wat zwaarder wegend te maken. Nieuwsgierig als ik ben ging ik dus maar eens googlen op die functie maar hoe je ook zoekt, een antwoord blijft uit!  Voor hetzelfde geld is hij dus de chef van de lege dozenafdeling of iets dergelijks. En volgens deze goeroe mag Wilders dus niet zeggen dat de aanslag in Manchester mede te danken is aan politici want dan mogen ze je aan de kant zetten bij de formatie. Volgens Hans van Soest dan hè? Wie Hans van Soest is, wat hij doet en waaraan hij zijn gezaghebbende mening ook denkt te kunnen ontlenen dat schijnt niet belangrijk te zijn. Voor hetzelfde geld is hij een van de onderknuppels…

View original post 33 woorden meer