‘Tillerson weigert mee te doen aan ramadan-viering’

E.J. Bron

Screenshot_12

(Door: Elif Isitman)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson (foto) heeft een verzoek vanuit zijn departement om een speciale Ramadan-viering te hosten, geweigerd. Daarmee breekt hij met een bijna 20-jaar oude traditie. Tillerson doet er niet aan mee, meldt persbureau Reuters op basis van bronnen binnen het ministerie.

Iftar en offerfeest

De Ramadan is vrijdag begonnen, en sinds 1999 wordt er door de Amerikaanse ministers van Buitenlandse Zaken een evenement voor de islamitische traditie georganiseerd. Het betreft een iftar-diner na het vasten, of een receptie voor het offerfeest aan het einde van de Ramadan. Beiden worden traditiegetrouw op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken gehouden.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
Elsevier

View original post