‘Tillerson weigert mee te doen aan ramadan-viering’

E.J. Bron

Screenshot_12

(Door: Elif Isitman)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson (foto) heeft een verzoek vanuit zijn departement om een speciale Ramadan-viering te hosten, geweigerd. Daarmee breekt hij met een bijna 20-jaar oude traditie. Tillerson doet er niet aan mee, meldt persbureau Reuters op basis van bronnen binnen het ministerie.

Iftar en offerfeest

De Ramadan is vrijdag begonnen, en sinds 1999 wordt er door de Amerikaanse ministers van Buitenlandse Zaken een evenement voor de islamitische traditie georganiseerd. Het betreft een iftar-diner na het vasten, of een receptie voor het offerfeest aan het einde van de Ramadan. Beiden worden traditiegetrouw op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken gehouden.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
Elsevier

View original post

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s