‘Oorlog’ op zee tegen redders vluchtelingen

Een krant brengt nieuws. Alleen in het geval van het Algemeen Dagblad is dat een beetje oud en belegen nieuws. Wij hadden het hier: “Libië stopt 500 moslimveroveraars en keldert bijna een boot van ‘mensenredders’“, hier: “Lauren Southern detained while trying to stop ⛔️ a refugee boat ⛴️ together with Identitarian movement” en hier:”Lauren Southern explains her action to stop ⛔️ illegal immigration” al staan.

Europese nationalisten willen met een eigen boot voorkomen dat hulporganisaties migranten uit de de Middellandse Zee halen. En de Libische kustwacht is begonnen met schieten. Wordt het oorlog op zee?

Laten we het hopen. Kelder de boten en voer de goedmenschen aan de haaien. Het zal tijd worden.

Zijn organisaties als Artsen zonder Grenzen, Save the Children en SOS Méditerranée humanitaire hulporganisaties die verdrinkende migranten redden uit de Middellandse Zee? Nee, vinden ze bij Generation Identity, het zijn ‘criminele smokkelorganisaties die…

View original post 68 woorden meer