De sluipende acceptatie van islamterrorisme

Rommel op zijn tank overpeinzend het slachtveld determineren.

U heeft het vast al gemerkt, een sluipende acceptatie van islamitische terreur is zich aan het verspreiden. We moeten met gemoedsrust accepteren dat moslimextremisten onze kinderen vermoorden. We mogen niet boos zijn. De burgemeester van Londen heeft gezegd dat terreuraanslagen “deel uitmaken van het leven in een grote stad”. Een ‘geruststelling’ die ik steeds vaker hoor en lees is dat de kans om bij een verkeersongeluk om het leven te komen veel groter is dan bij een terroristische aanslag betrokken te raken. Het bagatelliseren en minimaliseren van het probleem dat islam heet is in volle gang.

Een hardnekkig steeds terugkomende mantra is dat we liefde moeten vertonen voor de verminkte en dode mensen in Engeland, Frankrijk en andere westerse landen. Na de terroristische aanslag van maandag op kinderen en jongeren in de Manchester Arena heeft deze mantra in de media een nieuw niveau bereikt.

Het is een omslachtige…

View original post 516 woorden meer