Geert Wilders is eindelijk eens welkom bij Edith Schippers: gaat hij de impasse doorbreken?

E.J. Bron

Screenshot_17

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Geert Wilders schoof vrijdagochtend aan bij informateur Schippers om te spreken over zijn visie op de formatie.

Frame het zoals je wilt, maar de enige waarheid is dat de formatiebesprekingen niet opschieten en dat dit voor een leeuwendeel te danken is aan de koppigheid van de partijleiders zelf. Leek er de eerste twee maanden nog kans te zijn op een – weliswaar rampzalig – meerderheidskabinet met GroenLinks, nu dreigt informateur Schippers al met een minderheidskabinet als niemand bereid is om nu eens een compromis te sluiten. Het is wel duidelijk: zij ziet in ieder geval weinig opties meer in het huidige politieke klimaat.

PVV nieuw

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
DDS

View original post