TV interview met moslims na de terroristische aanslag – maar wat staat er op haar boerka?

© Youtube

Veel Britten zijn erg verontwaardigd na een interview met een groep moslims wat gisteren werd uitgezonden door de televisiezender Channel 4. De aanleiding? Een van de geïnterviewde moslims draagt ​​een boerka met de tekst “LOVE” geschreven met wapens.

– Ik heb geen behoefte om iets te bewijzen. Ik ben een goede moslim, mijn vrienden, iedereen waar ik interactie mee heb, weet dat ik een goede moslim ben.

Verklaart een vrouw die zich van top tot teen in een zwarte boerka gehuld heeft in het televisie-interview gisteren. Gelijktijdig heeft ze een afdruk op haar borst waar het woord “liefde” geschreven staat met hulp van een gestileerde pistool, handgranaat, knipmes en automatische wapens.

– We moeten verenigd bij elkaar staan en elkaar helpen om dit te bestrijden. Manchester staat verenigd, het was gisteren een fantastische bijeenkomst tijdens de herdenking, we zijn verenigd en zullen dit samen aanpakken, zegt de in het zwart geklede vrouw verder.

Tegelijkertijd is zij…

View original post 102 woorden meer