De misdadige quasi-naïviteit van onze nep-elite

Martien Pennings

Het ploertenzootje dat op het Oude Continent aan de touwtjes trekt is totaal niet bezig met de realiteit onder ogen zien. Ze zijn bezig met het behoud van prettige gevoelens in hun organisme en prettige gedachten in hun hoofd. Daar past geen realisme bij en geen confrontatie met het Kwaad. Als ze al Kwaad zien door mensen bedreven, dan moet dat weggeredeneerd worden. Het is een gebrek aan stageplaatsen! Maar ze weten beter en ik hoop dat hun verraad ooit nog bestraft zal worden. Sinds nine-eleven in het hele westen en in Nederland speciaal na de moord op Theo van Gogh is het huichelende wegkijken van het Kwaad dat islam heet epidemisch in links-regressieve kringen. Ga nog eens lezen hoe in 2004 door de hoofdcommissaris van politie een paar uur later die moord op een persconferentie werd omschreven:

“Berichtgeving sprake geweest fietser aan het schieten geraakt”.

Joost Niemöller brengt nog…

View original post 418 woorden meer