Britse rocklegende bestookt de Britse politiek correcte elite na de terroristische aanslag

Na de terroristische aanslag in Manchester heeft de Britse rocklegende Morrissey vernietigende kritiek gespuwd op het politieke establishment in Groot-Brittannië, hun beleid inzake immigratie en hun politieke correctheid. Zelfs de koningin krijg een veeg uit de pan.

Morrissey, die zelf opgroeide in Manchester, zegt in een Facebook-post met nauwelijks verholen woede hoe hij zijn verjaardag vierde in zijn woonplaats toen de bom ontplofte tijdens het Ariana Grande concert .

The Smiths zanger spuugt ook zijn gal op het Britse establishment die hij beschuldigt van politiek correcte schijnheiligheid. Premier minister Theresa Mays is één van degenen die een draai om haar oren krijgt

“Theresa May zei dat dit soort aanvallen ‘will not break us’, maar ze leeft haar eigen leven veilig in een kogelvrije bubble, en zij hoeft overduidelijk niet iemand van de jonge mensen te identificeren die vandaag in de mortuaria van Manchester liggen.

“En dat ‘will not break us’ betekent dat de tragedie haar of haar immigratiebeleid niet zal breken”…

View original post 195 woorden meer