Dringende berichten aan de islamitische wereld

Door: Nonie Darwish
Vertaald door W.J. Jongman en H. Sleijster

Er wordt een gevaarlijke boodschap verzonden naar de islamitische wereld door het westen: Er is niets wat de gematigde moslims of anderen hoeven te vrezen van het radicale islamitische terrorisme! Kijk naar onze westerse regeringen! We brengen vluchtelingen binnen die niet kunnen worden gescreend, zelfs niet als ze ISIS infiltranten zijn. In feite zijn wij in het westen zo goedaardig dat wij zelfs veel organisaties aanmoedigen om legaal in het westen te werken onder de banier van de Moslimbroederschap – -zelfs organisaties die sympathiseren met de terroristische groepering Hamas, en die zich hebben verbonden om ons omver te werpen!

De eerste reactie van de VS na 9/11 had moeten zijn de visa te stoppen voor mensen uit alle landen met een islamitische meerderheid, met uitzondering van hen die van het allergrootste belang zijn. Maar de handen van onze politici waren…

View original post 68 woorden meer