Drammende kleuters op het Binnenhof

OpinieZ

Wie de berichtgeving over de kabinetsformatie de laatste weken heeft gevolgd zal daar niet blij van zijn geworden. Ik moest denken aan een vroegere baas van mij, een Duitse man die wel eens tegen zijn kinderachtig ruziënde Nederlandse management riep: ‘Please, stop your Kindergarten games!’

Zoiets zou je nu ook geneigd zijn te roepen tegen onze Haagse politici.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ NOS Journaal 23 mei 2017 (NPO App)


Ons land heeft wat betreft de binnenlandse veiligheid te maken met de ernstigste dreiging sinds de Tweede Wereldoorlog door de opkomst van het (radicaal) islamitisch terrorisme. Economisch is er een lichte opleving, maar die is gebaseerd op uiterst riskant ECB beleid (geldpers aan en extreem lage rente) waarvan niemand de gevolgen goed kan overzien.

Regering
Kortom, meer dan ooit is een krachtdadige Nederlandse regering nodig die de nodige stappen neemt om de veiligheid zo veel als mogelijk…

View original post 461 woorden meer