De Groene Kmer

Fenixx.org

Natuurlijk, ik zou moeten schrijven over de afschuwelijke aanslag in Manchester waarbij IS zichzelf opnieuw heeft overtroffen in wreedheid en stupiditeit. Helaas ik moet bekennen dat ik daar op dit moment niet toe in staat ben, het is te vers, te emotioneel.

(tot mijn schande en schaamte moet ik dat op dit moment dus overlaten aan de overige auteurs en redactieleden)smiley-1170058_640

Over dus naar wat er verder zoal speelt in Nederland waar politici maar niet willen begrijpen waar ze mee bezig zijn. Groen-Links heeft opvallend veel zetels gewonnen bij de verkiezingen, het is tegelijkertijd maar zeer de vraag of die kiezers ook werkelijk weten wat ze willen verblind als men was door de Jessias. Soppende vrouwelijke veertigers die plots weer iets van een libido terugkregen bij het zien van de Nederlandse Obama en in hun nieuwe geilheid vergaten te luisteren naar wat hij écht te zeggen had.

Gigantische bedragen wil…

View original post 596 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s