Amsterdam-Noord vol straatterreur en autobranden, gemeente geeft cursus straattaal

E.J. Bron

Screenshot_51

(Door: Annabel Nanninga)

Wijk al jaren wetteloos hell hole, voor respectvolle dialoog moet de burger straattaal leren

Als wij een hele naargeestige dystopische roman zouden schrijven over een ooit bloeiende stad, centrum van handel, kennis, kunst en vrijheid, die nu in diep moreel verval is door toedoen van kruiperige, laffe autoriteiten, dan nog kregen wij dit niet verzonnen.

Stadsdeel Amsterdam-Noord, sinds jaar en dag toneel van autobranden, vandalisme, autobranden, autobranden, mishandeling, autobranden, straatterreur, autobranden, autobranden, autobranden, intimidatie van bewoners, autobranden, criminaliteit, autobranden, autobranden, hangjongeren, autobranden, inbraken en autobranden, gaat nu eindelijk eens doorpakken op de al  jaren etterende criminaliteit en wetteloosheid door overwegend allochtoon tuig EEN CURSUS STRAATTAAL AANBIEDEN aan bewoners.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

View original post