Het kabinet moet ophouden met de fatwa tegen Wilders!

eunmask

De val van het kabinet Rutte 1 was absoluut niet aan de PVV te wijten. De schuld werd Geert Wilders achteraf in de schoenen geschoven als “argument om tot een soort cordon sanitaire te komen”. Dat weet onderhand iedereen!
En toch houden de oude kabinetsleden niet op met hun vingertje te wijzen en deze hypocriete leugen over Wilders te gebruiken!

Zelfs nu bij de mislukte onderhandelingen over een coalitie wordt dit weer door de VVD-clan aangehaald.

Kamerlid Halbe Zijlstra. De prominente VVD’er zei tijdens het VVD-congres op zaterdag dat zijn partij nog liever deelneemt aan een minderheidskabinet, dan dat ze gaat regeren met de partij van Geert Wilders.
‘Als je samen een tijd lang regeert moet je ervan uit kunnen gaan dat de partij blijft zitten, ook als het moeilijk wordt,’ aldus Zijlstra tegen het NPO-programma WNL “Ook bij het CDA hebben ze erg fijne ervaringen met de PVV”, zei hij…

View original post 227 woorden meer