De Haagse Formatie is een zinkend schip!

eunmask

Ruim 2 maanden na de verkiezingen, hebben wij nog steeds GEEN kabinet!
De Eurofiele (linkse) partijen zijn met handen en voeten aan de EU ketens gebonden. De leugens en beloftes worden steeds meer zichtbaar en kunnen onderhand geen stand meer houden, zonder kleur te bekennen.
Een kabinet vormen met partijen die zich in eerste instantie al star aan hun (dictatoriale) standpunten houden en steeds meer ongeloofwaardig voorkomen, is praktisch onhaalbaar! Wilders (als 2e grootste partij) is al bij voorbaat uitgesloten. Hoezo democratie in Nederland?

Zoals Joost Niemöller schreef: “De Haagse chaos is compleet. Wilders wint!
Geen van de establishment partijen lijkt het aan te durven om in dit bij voorbaat lekke regeringsbootje te stappen. Schippers last een weekend ‘bedenktijd’ in, wat betekent: Nog meer achter de schermen, nog meer onduidelijkheid, nog meer vaagheid.” 

Ook schreef hij “De ervaren politicus Wilders moet dit alles op afstand hebben zien aankomen. Het is…

View original post 139 woorden meer