De Amerikaanse multiculturalisering en de islamisering van Europa

The Balkans Chronicles

2015-10-06t152035z_539347944_lr1eba616m12x_rtrmadp_3_europe-migrants-hungary__tcp_gallery_imageDe Russische president Poetin heeft nooit een geheim gemaakt van zijn diep christelijke geloof, zoals hij het zelf omschrijft.„We weten wat het is om zonder God te leven,”zei Poetin,verwijzend naar het communisme(volgens een rapport uit 1995, zijn er in de voormalige communistische staat tussen 1917 en 1937 zo’n 200.000 geestelijken en gelovigen geëxecuteerd en duizenden kerken werden verwoest).Zijn moeder heeft hem onder het communisme in het geheim laten dopen. Ze liet speciaal in Jeruzalem een kruisje inzegenen. Dat draagt hij altijd bij zich.Hij herstelde letterlijk en figuurlijk het christendom en de orthodoxe kerken in heel het land en bindt de Russen samen in één gemeenschappelijke identiteit. Dat is een heel slimme zet van Poetin…Volgens Poetin hebben veel West-Europese landen zich verwijderd van hun wortels, waaronder de christelijke waarden.De West-Europeanen weten niet meer wat hun geschiedenis is en waar hun waarden en normen vandaan komen. Dit hebben zij te danken aan…

View original post 896 woorden meer