Wat de PVV en Denk van Israël kunnen leren

OpinieZ

Voor Denk is Israël de ergste duivel die je kunt verzinnen. Een handjevol Israëliërs die sinds 1948 horden moslims weet te weerstaan en wist uit te groeien tot het succesverhaal in de wereld. Vergelijk Israël bijvoorbeeld met Egypte, dat volledig onafhankelijk werd in 1952 en je ziet de onvoorstelbare verschillen.

Titelfoto: Coordination Between Moasi Residents and IDF.jpg
by Israel Defense Forces is licensed under CC BY 2.0


Een modern Israël versus het tweede wereldland dat Egypte is. Het kan zomaar zijn dat de islam vooruitgang tegenhoudt, maar dat is een ander artikel waard. Denk kiest te allen tijde de kant van de Palestijnen en verfoeit de staat Israël. Die Denk-oogkleppen zijn kortzichtig in de letterlijke betekenis.

Buffer
Voor de PVV is Israël de buffer die de horde islamieten richting het voormalige vrije Westen moet tegenhouden, de PVV stemt in het algemeen voor Israël, mocht dat land weer…

View original post 457 woorden meer