President Macron en de Amsterdamse politie willen de hoofddoek

Martien Pennings

INSTANT UPDATE:ook GeenStijl besteedt aandacht en wijst op kamervragen van de PVV.

De Amsterdamse politieleiding overweegt om de hoofddoek toe te staan voor politie-agentes. Op die manier hoopt de leiding meer allochtone agenten in het korps te krijgen. Hé, lijkt wel een Europawijd dingetje! In Scotland en Engeland is het allang praktijk. En de hysterische president van Frankrijk, Macron, die Maxima parallelliserend beweerd heeft dat de cultuur van Frankrijk niet bestaat — leg ‘m eens naast die van Afghanistan of Saoedi-Arabië, kutlul !!! — heeft nu aangekondigd dat moslima’s in Frankrijk ook tijdens hun werk de hoofddoek moeten kunnen dragen. Ik geloof dat Macron nog net niet heeft gezegd dat de hoofddoek ook bij een functie in overheidsdienst moet kunnen — dus een einde makend aan de Franse laïcité — maar die richting duwt deze idioot natuurlijk wel op. Nu moet ik dadelijk als Amsterdammer dus niet…

View original post 117 woorden meer