Europa als hoeder van de gehele mensheid!

eunmask

Rijke landen doen niets aan de opvang van oorlogsslachtoffers uit hun buurlanden!

Ondersteunen is niet hetzelfde als opvangen

Omringende landen als veilige havens
Voor oorlogsvluchtelingen gold het principe van een veilige haven totdat de oorlog was geëindigd. De omringende landen van het oorlogsgebied werden in de regel als veilige havens beschouwd.

Het is in de eerste plaats de plicht van de omringende oorlogslanden om oorlogsontheemden op te vangen. Het is ook de plicht van de internationale gemeenschap om het lijden en de miserabele toestand in de vluchtelingenkampen te verlichten door financiële en materiële hulp.

Europa als hoeder van de gehele mensheid
Volgens de ongeschreven traditie werpen de Europese rechtsordes zich op als hoeder van de mensheid, die de totale verantwoordelijkheid wil nemen voor alle ellendige toestanden in de wereld. Daardoor hebben Saoedi-Arabië, China, Rusland, Iran, Qatar, Columbia, Chili, Brazilië, India enzovoort geen last van Syrische oorlogsontheemden of andere oorlogsontheemden.
Het…

View original post 64 woorden meer