Doe het niet Geert !

Ik geef nooit kritiek op Geert Wilders, omdat dat maar voer geeft aan de tegenstanders. En interactie is ook niet mogelijk met hem, dus het is nog eens zinloos ook.

Maar vandaag kan ik me niet langer inhouden, en dan gaat het om deze tweet:

Punt 1 interesseert me geen hol, alle EU-rofiele islam-Collaborateurspartijen zijn toch volledig inwisselbaar.  Of Jesse Klaver nou 3 miljoen mohammedanen per jaar wilde importeren en Mark Rutte slechts 1 miljoen en ze het daar niet over eens konden worden is een detail, het leidt allebei tot onze vernietiging en ondergang. De import van mohammedanen was nog nooit zo groot als onder Rutte-II. Dát is waar Mark Rutte voor staat. Op dit moment in onze geschiedenis is Mark Rutte veel schadelijker…

View original post 1.095 woorden meer