Ineke van der Valk klaagt anti-nazisme aan!

Martien Pennings

Als dadelijk de low intensity civil war in Europa is geëvolueerd tot high intensity zullen de links-regressieve gekken zeggen: dat krijg je nou van dat islam-bashen. Ik voorspelde het al vele jaren geleden. Nu is er doctor Ineke van der Valk — kijk, daarom ben ik nooit gepromoveerd: elke halve gare kan het — die alvast een voorschot neemt door GeenStijl de schuld te geven van de toenemende “islamofobie”. Ja, dat is een erge psychologische aandoening als je de oudste manifestatie van een nazimentaliteit ter wereld vreest. Héél irrationeel en ook nog zwaar immoreel.

Bert Brussen schrijft een heel aardig stuk onder een veel te lange titel die desondanks hét trefwoord, namelijk “Ineke van der Valk”, ontbeert:

‘Islamofobie neemt toe, is schuld van Geenstijl & Powned’: ‘Ook als het over moslims gaat is er sprake van opvallend seksistisch taalgebruik’

Bonusquote van Bert:

“Mens, luister eens: de islam zélf is…

View original post 162 woorden meer