EU betaalt maffia voor opvang migranten!

eunmask

Elkaar de bal toespelen…

De Italiaanse maffia verdient een rijkbelegde boterham aan de Europese Unie. Van de 100 miljoen euro die de EU stak in een Italiaans vluchtelingenkamp, werd 32 miljoen verduisterd door de Calabrische maffiatak ‘Ndrangheta. Het kamp wordt gerund door criminelen die de financiële hulp van de Europese Unie graag in eigen zak steken.

De Italiaanse politie arresteerde maandag 68 verdachten, onder wie een geestelijke. Ook de directeur van de Italiaanse hulporganisatie Misericordia was betrokken bij de criminele organisatie. De Italiaanse politie noemt Misericordia ‘een pinautomaat voor de maffia’.

Het vluchtelingenkamp in het Zuid-Italiaanse Isola di Capo Rizzuto zou al meer dan tien jaar in handen zijn van de ‘ndrangheta, de maffiatak die in Calabrië de dienst uitmaakt. Het kamp is een van de grootste opvanglocaties in Europa.

Subsidie Brussel
Met de subsidie uit Brussel creëerden de criminelen een lucratief verdienmodel voor de opvang van migranten. Door geld…

View original post 135 woorden meer