En nu naar een coalitie over rechts!

OpinieZ

Maandagavond was daar plots het – voor de één bevrijdende, voor de ander teleurstellende – bericht dat de besprekingen tussen de VVD, het CDA, D66 en GroenLinks waren stukgelopen. Beter gezegd: vastgelopen. Toen ik het nieuws hoorde danste ik op de bank en plopte ik een biertje open. Geen regering met GroenLinks, dat moest gevierd worden.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van still uit video NOS Journaal, 15 mei 2017 18 u


Migratie
Volgens de berichten liepen de besprekingen stuk op de immigratie. Dat zag iedereen natuurlijk aankomen. GroenLinks wil namelijk de sociale zekerheid en onze welvaart afschaffen door iedereen die hier een plek zoekt op te nemen. Daarbij stelt de partij geen bovengrens. “Komt u met 10 miljoen? U bent welkom!” zo luidt het in de GroenLinkse burelen. Hoe dat allemaal in veilige banen moet worden geleid, hoe mensen moeten worden gehuisvest, hoe dat betaald moet…

View original post 531 woorden meer