VARA fabriceert wereldwijd Joods Complot

Martien Pennings

(Op 31:10 van de Zembla-reportage): “The oligarch Moskovich is one of the owners of the Eurasian Resources Group, a Kazach mining-multinational. He is also a leader of the Jewish community . . . . .”

(Door Uri van As)

In samenwerking met de NOS neemt de VARA het leeuwendeel van de dagelijkse portie policore radio en TV-verdoving voor haar rekening. ( . . .) VARA-intellectuelen die hunkeren naar diepgang en duiding worden bediend met het paradepaardje Zembla, een documentaire-programma dat de vele misstanden in onze wereld wil blootleggen, belichten en bestrijden. Afgelopen woensdagavond 10 mei vertoonde de VARA de laatste vrucht van het vlijtige Zembla-team. Het betrof het slotdeel van een tweedelige documentairereeks De omstreden vrienden van Donald Trump. De aflevering heet King of Diamonds.

De scènes en de montage waarmee het Zembla-team Joden portretteert lijken regelrecht geïnspireerd op het beeldmateriaal uit de Veit…

View original post 65 woorden meer