Knettergekke linkse krant: ‘Het is de schuld van christenen dat moslims ongelovigen doden!’

E.J. Bron

Screenshot_24

(Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio)

Want het ophangen, stenigen en anderszins vermoorden van ongelovigen is natuurlijk totaal niet islamitisch te noemen.

Onze linkse medemensen hebben veel hobby’s – vandaar ook de term ‘linkse hobby’s – maar één van de meeste geliefde tijdsverdrijven is toch wel het wegkijken wanneer het om harde feiten gaat die desondanks niet in hun straatje passen. The Independent, een Brits doorgeefluik voor linkse waanideeën, maakt het deze keer echter wel héél erg bont door te beweren dat alle gruweldaden die zich in het Midden-Oosten afspelen eigenlijk de schuld zijn van de christenen.

Huh? Ja, u leest het goed.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

View original post