Handelswijze criminele oligarch George Soros roept overal ter wereld wrevel op

REACT

Deze week schoof George Soros in het geheim aan bij de Italiaanse minister-president Paolo Gentiloni, de Italianen mochten echter niet vernemen wat er zoal werd besproken. Dat is niet zomaar want zijn stichtingen proberen overal beleid te veranderen, vaak tegen de wil van de bevolking in. Op het moment ontstaat er in de wereld steeds vaker onrust wanneer deze oligarch verschijnt en komt er steeds meer weerstand tegen de inmenging van Soros in de besturen van soevereine landen. Recent moest Soros zelfs een bezoek aan de Filipijnen afzeggen nadat hem te verstaan werd gegeven in het land niet welkom te zijn.

De geheime ontmoeting met de Italiaanse minister-president is een normale manier van werken voor dergelijke figuren, die druk uitoefenen voor veranderingen en dit trachten aan elke democratische besluitvorming te onttrekken. Op de achtergrond tracht men de nodige beleidswijzigingen door te drukken. In Italië wordt strafrechtelijk onderzoek gedaan naar de…

View original post 283 woorden meer