Wat een rare democratie

Dat bedacht ik me van de week. Na een lange verkiezingscampagne was het dan eindelijk zover; 15 maart verkiezingen.

Maandenlang zijn we murw gebeukt met beloften van politici waarbij vaak een kind al kon bedenken dat daar met geen mogelijkheid aan voldaan kon worden. Maar geen nood, de media zullen ons dat niet vertellen, die vinden alles prachtig zolang de ‘verkeerde populisten’ maar geen zeggenschap krijgen. en zo gingen op woensdag 15 maart  van de 12.893.466 kiesgerechtigden 10.563.456 personen hun stem uitbrengen voor de verkiezing van de leden van de Tweede Kamer. Het opkomstpercentage van deze verkiezing (81,9%) was daarmee het hoogst sinds de Tweede Kamerverkiezing van 1986 (85,82%).

En zoals altijd werden daarna besprekingen gestart om te komen tot een nieuwe regeringscoalitie, met maar liefst 4 partijen dit keer. Tja en daarna volgde dus een radiostilte, girl-1076998_640geen hond die weet wat daar allemaal bekonkeld wordt, zitten ze daar weer…

View original post 518 woorden meer