Het Palestijnse Koekiemonster

OpinieZ

Veroordeelde gevangenen in Israël zijn in hongerstaking gegaan. Het zijn dan ook niet zomaar meervoudige moordenaars, maar Arabieren. Arabieren die geen Joden dulden op een stukje grond ter grootte van half Nederland. Om die haat kracht bij te zetten vermoordden ze Joodse burgers. Met auto’s rijden ze op groepjes mensen in die op de bus staan te wachten, vallen woonhuizen binnen om gezinnen af te slachten of steken met messen in op passanten op straat.

Salaris
Hun familie vindt ze helden. Hun overheid betaalt er zelfs salaris voor. Dat salaris wordt door u en mij opgebracht via de belasting en door onze regering in tranches van 70 miljoen euro per jaar overgemaakt aan deze Arabieren. Onder hen huizen ISIS, Hamas, Al-Quaida, al-Qassam Brigades en nog veel meer. Sinds ze vanuit hun enclave raketten op willekeurige Joodse buren afvuren, hebben diezelfde buren een bewaakte bufferzone gebouwd om hun burgers…

View original post 375 woorden meer