IS DE POLITIEK EEN ONDERNEMING?

eunmask

Politiek ondernemen

Een politieke partij is geen DOEL, maar een MIDDEL! Lees de kwestie Henry Keizer!

Een middel om ideeën te bediscussiëren en te verwezenlijken. Iets wat politici nogal eens vergeten, zodra de macht in zicht komt of behouden moet worden. Of zoals Keizer het verwoordt: “De VVD is ook gewoon een organisatie die dingen voor elkaar moet krijgen.”

‘VVD-voorzitter Henry Keizer verrijkte zichzelf en werd multimiljonair’
Rutte-vertrouweling deed dit met goedkeuring van VVD-coryfeeën.
Partijvoorzitter Henry Keizer van de VVD werd in 2012 voor een schijntje eigenaar van een zeer succesvol miljoenenbedrijf. Hij kocht ver onder de marktwaarde alle aandelen van een vereniging waarbij Keizer zelf bestuursadviseur is. Dit blijkt uit onderzoek van Follow the Money.

Henry Keizer verschafte met drie zakenpartners voor 30 duizend euro het miljoenenbedrijf De Facultatieve, een uitvaartorganisatie die destijds minstens 31,5 miljoen euro waard was. Hij werd directeur-grootaandeelhouder en in een klap multimiljonair.

‘Dit is…

View original post 465 woorden meer