Waarom Trump een uitstekende president wordt

The Logic Free Zone

Belastingverlaging

Trump wil de Amerikaanse belastingen herzien:

Under Trump’s plan, taxes on corporate profits go from 35% to 15%. They should be zero (like the Bahamas), but this is a good start. Taxes on capital gains go from 23.8% to 20%. Again, it should be zero (as with New Zealand), but it is a start. Rates for all individuals are lowered to three: 10%, 25%, and 35%. The standard deduction for individuals is doubled (politically brilliant). The estate tax and the alternative minimum tax is gone. Popular deductions for charitable giving and mortgage interest are preserved. The hare-brained idea of a “border adjustment tax” is toast.

Economische groei

Ieder kind kan op z’n vingers natellen dat hoge belastingen de economie in de weg zitten. Wil je de boel uit het slop trekken, zorg er dan voor dat mensen meer van hun zuurverdiende centen kunnen houden. Daardoor zullen mensen meer gaan…

View original post 179 woorden meer