Duitse minister van Buitenlandse Zaken schoffeert Israël

OpinieZ

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken, Sigmar Gabriel (SPD) is, op bezoek in Israël, in zijn eigen politieke val gelopen. De Joodse staat herdenkt deze weken achter elkaar de doden, niet alleen die van de Shoa, maar ook van de onafhankelijkheidsoorlog en de doden door terreur en oorlogen daarna. Op het moment dat iedere Jood zich herinnert waarom hij een onvolledige familie heeft komt de Duitse minister van Buitenlandse Zaken langs.

Foute vrienden
Hem zijn onlangs de oren gewassen door bondskanselier Angela Merkel over een stuitende Facebookpost. Juist deze Duitser wier ouders en grootouders hem iets hadden kunnen meegeven bestaat het om na aankomst een herdenkingskrans bij het Yad Vashem Holocaustmonument in Jeruzalem te leggen om direct daarna op bezoek te gaan bij de zijn foute vrienden van de PLO en door de EU en Soros gesteunde anti-Israëlische clubs. Precies die ‘vrienden’ die Israël een ‘apartheidsstaat’ noemen en historische feiten…

View original post 511 woorden meer